Det skal du gøre, hvis din computer er frosset

Er din computer også pludselig gået i stå og frosset? Mange computere går desværre nogle gange i stå, så de fryser helt og ikke virker. Her i denne artikel får du nogle gode råd og ideer til, hvad du kan gøre for få din computer ud af sin frosne tilstand, så du igen kan bruge den. Læs med!

Hvorfor fryser en computer?

Men hvorfor er det så, at en computer overhovedet fryser i første omgang? Det kan der være mange grunde til. Den største grund er, at din computer er blevet overbelastet, så den ikke ved, hvad den skal gå i gang med, hvorefter den blot vil forsøge at starte det hele op på samme tid. Og det kan en computer ikke. Og derfor fryser den. Så her kan det i første omgang være en god ide at stoppe din computer i at lave for mange ting på en gang.

Luk ting ned på joblisten

For at stoppe din computer I at ordne for mange ting på en gang, kan du gå ind under joblisten på din computer og lukke de programmer ned, som du ikke bruger. På den måde vil din computer kun bruge energi på de ting, som du faktisk vil have den til at bruge energi på.

Hvis din computer er gået helt ned

Hvis det uheldige så er sket, og din computer slet ikke vil komme ud af sin frosne tilstand, kan det være nødvendigt for dig at få hjælp til datagendannelse, så dine data ikke går tabt. På linket her finder du en hjemmeside, som kan hjælpe dig med at gendanne din data, hvis din computers harddisk er gået helt ned og ikke virker længere. Så kan de måske være den redning, så står og mangler.